Política de Privacitat

Idària Cooperativa, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullin a través dels formularis del lloc web s’inclouen en fitxers automatitzats del qual és responsable, i es compromet a protegir la privacitat de les persones que accedeixin a la web o a qualsevol dels seus serveis.

Amb la utilització d’aquesta web o qualsevol dels serveis d’Idària Cooperativa, vostè accepta la present Política de Privacitat, així com el tractament de les seves dades personals.

Informació bàsica sobre el tractament

Responsable del tractament

Idària Cooperativa, amb NIF F55149025 i domicili fiscal a C/ Pintor Fortuny, 17, Salt, 17190, Girona

Finalitat del tractament

Aquesta entitat tractarà les dades confidencialment i amb l’única finalitat de respondre les sol·licituds de contacte o informació i prestar els serveis sol·licitats, amb totes les garanties legals i de seguretat que imposa la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el Reglament (UE ) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic.

Legitimació

La base jurídica que legitima el tractament de les seves dades és el seu consentiment lliure, específic, informat i inequívoc.

Les dades tractades són limitades atès que únicament tractem les dades necessàries per respondre les sol·licituds de contacte o informació i prestar els serveis sol·licitats.

Drets

La persona usuària podrà revocar el consentiment i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, portabilitat, cancel·lació i oposició dirigint-se a per correu electrònic a: lopd@plataformaeducativa.org o a l’adreça següent:

Idària Cooperativa – C/ Pintor Fortuny, 17, Salt, 17190, Girona

Temps de conservació

Les dades de caràcter personal proporcionades es conservaran durant el temps necessari mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Comunicació de dades

Idària Cooperativa, es compromet a no cedir, vendre ni compartir les dades amb terceres persones sense la seva expressa aprovació. L’accés a la seva informació personal serà limitat únicament a aquelles persones dins de l’Entitat que la necessitin per gestionar la seva consulta. No se cediran dades a terceres persones.

En aplicació de la LSSI Idària Cooperativa no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades per les persones destinatàries de les mateixes.

Mesures de seguretat

Idària Cooperativa, en virtut de la Llei Orgànica 3/2018 i la resta de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades, adopten les mesures de seguretat, tècniques i organitzatives, necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de les dades que realitzem, amb mecanismes que permeten garantir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades.

En canvi, Idària Cooperativa no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d’alteracions que terceres persones puguin causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de la persona usuària.

Algunes d’aquestes mesures de seguretat són:

  • Informació de les polítiques de tractament de dades al personal;
  • Realització de còpies de seguretat periòdiques;
  • Control d’accés a les dades;
  • Processos de verificació, avaluació i valoració regulars.

Reclamació

En cas de divergències amb Idària Cooperativa en relació amb el tractament de dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (ww.agpd.es).

Notes addicionals

Si opta per abandonar la nostra web a través d’enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra organització, Idària Cooperativa no es farà responsable de les polítiques de privacitat d’aquests llocs web ni de les cookies que puguin arribar a emmagatzemar-se en el dispositiu de la persona usuària.

Procediment en cas de portar a terme activitats il·legals

En cas que qualsevol persona usuària o tercera persona consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació identificant-se degudament i per qualsevol dels mitjans expressats anteriorment, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva pròpia responsabilitat, que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Actualitzacions procediment

Qualsevol canvi que en el futur puguem introduir en la nostra política de privacitat serà comunicat en aquesta pàgina. D’aquesta manera, podrà comprovar regularment les actualitzacions o canvis en la nostra política de privacitat.