Graduació dels alumnes de la FEDAC Sant Narcís

27/05/2024 | Idària Cooperativa

El divendres de la setmana passada vam tancar la graduació de les alumnes de la FEDAC Sant Narcís amb una cerimònia molt especial. Durant l’acte, vam tenir l’oportunitat d’explicar detalladament què és l’economia social i solidària (ESS) i quin paper fonamental té en la transformació social cap a un model productiu més just i sostenible.

Les alumnes van escoltar amb gran interès les intervencions de les ponents, que van destacar la importància de promoure una economia que prioritzi les persones i el bé comú per sobre del lucre. Es va subratllar com la ESS esdevé una eina clau per combatre les desigualtats socials i fomentar la inclusió, la participació democràtica i la solidaritat.

A més a més, es va posar èmfasi en la necessitat de formar noves generacions conscients i compromeses amb aquests valors, ja que seran elles les encarregades de liderar els canvis necessaris per assolir una societat més equitativa i respectuosa amb el medi ambient.

L’acte va finalitzar amb un emotiu reconeixement a l’esforç i la dedicació dels i les alumnes, així com amb una crida a continuar treballant juntes per un futur millor. La graduació de les alumnes de la FEDAC Sant Narcís va ser, sens dubte, un esdeveniment inspirador que va reforçar el compromís de totes les persones presents amb la construcció d’una societat més justa i solidària.